BSO KinderCampus

Naschoolse opvang

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Op zoek naar kleinschalige buitenschoolse opvang in Hilversum​?

De BSO van basisschool KinderCampus biedt kleinschalige opvang na schooltijd en in de vakanties aan, vijf dagen per week. De ervaring leert dat kinderen met veel plezier naar de BSO gaan en deze tijd daadwerkelijk anders beleven dan de schooluren. Op de BSO creëren we een sfeer waarin leerlingen plezier kunnen hebben en bieden verschillende activiteiten. 

De buitenschoolse opvang KinderCampus biedt:​

  • 1000 m2 buitenruimte met speeltoestellen, voetbalkooi, en moestuinen
  • Verschillende activiteiten op en buiten de locatie die aansluiten bij de behoefte van de kinderen 
  • Gezonde voeding, voornamelijk bestaande uit groente, vers​​ en gedroogd fruit en noten
  • Ervaren vaste medewerkers in elke groep

Opvangvormen

Bij ons kunt u de volgende opvangvormen afnemen:

  • Alles-in-een pakket (schoolweken inclusief vakantie)
  • Schoolweken​pakket (schoolweken exclusief vakantie)
  • Incidentele opvang (hele of halve dagen)

​Buitenschoolse opvang

Wanneer de school uit is, worden de aangemelde kinderen naar de buitenschoolse opvang (BSO) gebracht door de pedagogische medewerkers. Dit is de plek voor kinderen om na een drukke schooldag lekker te ontspannen en leuke dingen te doen. De kinderen beginnen de middag met een hapje en drankje, daarna kunnen zij aan de slag. Per project (zie hieronder) worden er verschillende activiteiten aangeboden. Denk aan lekker bewegen, gezellig knutselen, een spannende experiment of iets smakelijks koken. In de vakanties maken wij regelmatig allerlei uitjes: naar het bos, de speeltuin of dierentuin, bioscoop of een speelparadijs. Als wij niet op pad zijn dan krijgen kinderen de workshops of andere activiteiten, soms van externe aanbieders op de locatie.

Projecten

Tijdens een project wordt gewerkt aan verschillende activiteiten die in de loop van het project
samen met de kinderen bepaald worden. Het project wordt opgebouwd van kleins naar groot. In elke fase van het project worden kinderen gestimuleerd hun eigen ideeën te verwerken in samenhangende activiteiten die in de slotfase naar een definitief product leiden. In een jaar hebben wij zes projecten die tussen vier en zes weken duren.


Tarief

Het uurtarief is afhankelijk van het gekozen pakket.​ ​Voor meer informatie kunt u onze prijslijst raadplegen.

Aanmelden en contact

Wilt u uw zoon/dochter aanmelden en/of ​ meer weten over de mogelijkheden, de voorwaarden en/of de kosten van de opvang? Dan kunt u contact opnemen met ons: kinderopvang@atscholen.nl / tel.: 0611524894

Register Kinderopvang

BSO de KinderCampus is geregistreerd bij het Landelijk Register Kinderopvang en peuterspeelzalen. Ouders kunnen aanspraak maken op ​de kinderopvangtoeslag. Ons LRK-nummer is: 319679123​​.​​

​Oudercommissie

De BSO KinderCampus heeft een eigen oudercommissie.​

Documenten