Peuteropvang Joseph Lokin

​​​​​​​​​​​​​​Bent u op zoek naar peuteropvang in Ankeveen? De peuteropvang van de Joseph Lokinschool in Ankeveen is drie ochtenden per week geopend: op dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30 uur – 12.30 uur. De peuteropvang bevindt zich in de school en heeft de beschikking over een ruime speelzaal en een mooi buitenterrein om te spelen.

Kinderen zijn welkom vanaf 2 jaar. Er wordt gewerkt vanuit de missie en de visie van de Joseph Lokinschool en er is een gezond voedingsbeleid. Op de peuteropvang leren kinderen spelenderwijs van elkaar in een vertrouwde omgeving en groeien ze langzaam​ naar de eerste schooldag toe. ​


Inschrijven en contact​

​​Neem voor meer informatie contact met ons op: kinderopvang@atscholen.nl of bel naar ons via 035 206 2570.​ U kunt ook direct contact opnemen met de locatie via 06 15 652 692.

Tarieven

Wij zijn geen VVE voorziening en worden niet door de overheid gesubsidieerd. Gezinnen met een thuisblijf ouder kunnen wel gebruik maken van een gemeentelijke subsidie onder bepaalde voorwaarden. Informatie hierover is op te vragen bij kinderopvang@atscholen.nl. Ouders die recht op de kinderopvangtoeslag hebben betalen het ​volle tarief.

Documenten