Peuteropvang De Vlindertuin

​​​​​​​​​​​​​​Bent u op zoek naar peuteropvang in Hilversum-Noord? De peuteropvang van Titus Brandsmaschool in Hilversum-Noord is 8 dagdelen per week geopend van 08.00 uur – 12.00 uur en 12:30 uur – 16:30 uur. De peuteropvang bevindt zich in de Titus Brandsmaschool en heeft de beschikking over een groot en licht lokaal, een ruime speelzaal en een mooi buitenterrein om te spelen.

Kinderen zijn welkom vanaf 2 jaar. Er wordt gewerkt vanuit de missie en de visie van de Titus Brandsmaschool en er is een gezond voedingsbeleid. Op de peuteropvang leren kinderen spelenderwijs van elkaar in een vertrouwde omgeving en groeien ze langzaam​ naar de eerste schooldag toe. ​Peuteropvang De Vlindertuin is een VVE opvang.

Feestelijke opening

Inschrijven en contact​

​​Neem voor meer informatie contact op: kinderopvang@atscholen.nl of bel naar ons via 035 206 2570.​ ​Voor direct contact met deze locatie mail naar: peuteropvang@titus-brandsmaschool.nl of bel naar 035 685 8896.

Tarieven

De peuterspeelzalen van gemeente Hilversum vallen vanaf 1 januari 2018 onder de Wet Kinderopvang. Dit betekent dat u in aanmerking kunt komen voor kinderopvangtoeslag of subsidie van de gemeente. Dit hangt af van uw persoonlijke situatie. U kunt onze actuele tarievenlijst met de voorwaarden voor een gesubsidieerde plek hieronder downloaden.