BSO Joseph Lokin

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Op zoek naar kleinschalige buitenschoolse opvang in Ankeveen?

Leerlingen van de Joseph Lokin kunnen na schooltijd bijkomen op de bso van de Joseph Lokin. Deze bso biedt kleinschalige opvang in een vertrouwde omgeving. De Joseph Lokin is drie dagen per week geopend, op maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 – 18.30 uur. De ervaring leert dat kinderen met veel plezier naar de bso gaan en deze tijd van de dag daadwerkelijk anders beleven dan de schooluren. Dat komt voornamelijk door de sfeer en activiteiten die op de bso worden aangeboden.

De naschoolse opvang Joseph Lokin biedt:

 • ​buitenruimte met speeltoestellen, een buitenlokaal en moestuinen
 • Verschil​lende activiteiten op en buiten de locatie die aansluiten bij de behoefte van kinderen 
 • Gezonde voeding, voornamelijk bestaande uit groente, vers​​ en gedroogd fruit en noten
 • Ervaren vaste medewerkers in de groep

​Onze visie

BSO Joseph Lokin biedt voorzieningen en activiteiten op het gebied van onderwijs en opvang waarbij we streven naar een brede ontwikkeling van kinderen in (buiten)schoolse situaties. Ons uitgangspunt is dat alles met elkaar verbonden is. De harmonie tussen mens en natuur speelt daar een grote rol in en is medebepalend hoe de kinderen hun omgeving ervaren en daar hun plek in vinden. De activiteiten die in onze moestuintjes en het buitenlokaal plaatsvinden, zorgen voor een levensechte connectie in dit proces. ​Onze pedagogische visie en handelen is in het pedagogisch beleidsplan vastgelegd.​ 

​​Praktische zaken op de BSO

De buitenschoolse opvang (BSO) is  open op maandag, dinsdag en donderdag na schooltijd tot 18.30 uur. In de vakanties worden kinderen op de locatie van Kindercampus in Hilversum opgevangen, tussen 8:30 uur en 18:30 uur. De opvang van uw kind (op zijn/haar vaste opvangdagen) tijdens vakantie- en studiedagen is bij de prijs inbegrepen, u betaalt hier dus niet extra voor. 

Op de buitenschoolse opvang werken wij met projecten. Tijdens een project wordt gewerkt aan de verschillende activiteiten die in de loop van het project samen met de kinderen bepaald worden. Het project wordt opgebouwd van kleins naar groot. In elke fase van het project worden kinderen gestimuleerd hun eigen ideeën te verwerken in samenhangende activiteiten die in de slotfase naar een definitief product leiden. In een jaar hebben wij zes projecten die tussen vier en zes weken duren.

In de vakanties maken wij de uitstapjes met de kinderen.​

Sluitingsdagen​

Sluitingsdagen van de buitenschoolse opvang zijn:

 • Tweede paasdag
 •  Koningsdag
 • 5 mei (eens in de vijf jaar)
 •  Hemelvaart en de dag ná Hemelvaart,
 • Tweede pinksterdag
 • Alle dagen vanaf eerste kerstdag t/m nieuwjaarsdag
 • Max 2 studiedagen per jaar

Extra dagen en ruilen

Het is mogelijk om voor uw kind een extra dag of ruildag aan te vragen, op voorwaarde dat er op de aangevraagde dag plaats is op de groep.  Aan het aanvragen van ruildagen is een maximum gesteld dat gelijk is met het aantal opvangdagen van uw contract. Het gaat hier om een kalenderjaar. Aan het afnemen van een extra dag zijn kosten verbonden.

Tarieven

Het uurtarief is afhankelijk van het gekozen pakket. Kijk voor meer informatie naar de prijslijst.

​​Contact & Inschrijven

 Wilt u uw kind op onze BSO inschrijven? Mail naar: Kinderopvang@atscholen.nl​​. ​

Documenten