BSO De Bincken

BSO de Binc​ken verzorgt buitenschoolse opvang voor leerlingen van de Binckhorst – St. Jan in Laren​. Leerlingen kunnen na school in een ver​trouwde omgeving samen met schoolgenootjes bijkomen van de schooldag. De openingstijden sluiten direct aan op de schooltijden en sluit om 18.30 uur. Een enthousiast team van pedagogisch medewerkers zal voor een aanbod van activiteiten zorgen dat aansluit bij de missie en visie van de school. Gezonde voeding, beweging en brede ontwikkeling zijn hierin belangrijke pijlers.​

​Locatie

​BSO De Bincken is gehuisvest op de Kerklaan 29, op de bovenverdieping van het gebouw (Binckhorst 2.0) waar onze groepen 7 en 8 les krijgen. Drie lokalen zijn ​verbouwd en ingericht voor de opvang.

Aanbod

BSO De Bincken heeft als missie: ’Kinderen met al hun talenten en onderlinge verschillen, ontwikkelings- en ontplooiingskansen bieden in een veilige, sociale en uitnodigende omgeving’.​ BSO De Bincken biedt naschoolse opvang aan waarbij kinderen zich in de breedte kunnen ontwikkelen. Natuurlijk hebben de kinderen na schooltijd vrije tijd. Wel worden de kinderen op de BSO uitgenodigd en gestimuleerd om deel te nemen aan diverse activiteiten die dagelijks worden aangeboden.

Opvangdagen

De BSO De Bincken is vier dagen per week open. In schoolweken is de BSO open vanaf 14:30 uur op maandag, dinsdag, donderdag. Op vrijdag is de BSO voor de onderbouw​ open vanaf 12:30 uur. De BSO sluit elke dag om 18:30 uur. In de vakantieweken is de BSO open tussen 8:30 uur en 18:30 uur. In de week tussen de Kerst en 2 januari is de BSO dicht, evenals op drie nader te bepalen sluitingsdagen.

Tarieven

BSO de Bincken werkt met verschillende pakketten (met en zonder opvang dagen tijdens de vakantie bijvoorbeeld). Tevens is het mogelijk om een strippenkaart af te nemen. Lees er alles over in de bijlage:

Contact & inschrijven

Voor vragen en het aanmeldformulier kunt u contact opnemen met kinderopvang@atscholen.nl​. Of bel: 035-2062570.

Documenten